• DDM Admin

Odigo en DDM Consulting bundelen hun krachten


Met veel genoegen, delen wij u mee dat DDM Consulting een nieuw partnership heeft afgesloten met Odigo.


Odigo, het enige Europese CX-bedrijf dat in de 2020-editie van het ISG Provider Lens™ Contact Center as a Service als Leader is benoemd, voegt aan DDM’s portfolio een uitgebreid omnichannel platform toe, dat alle elementen bevat die nodig zijn om succesvol te zijn op de Europese enterprise markt:


Bewezen kunstmatige intelligentie (AI), begrip van natuurlijke taal (NLU) en automatiseringsmogelijkheden,

Ongeëvenaarde CRM-integratie (inclusief, maar niet beperkt tot, Salesforce, Microsoft Dynamics en Pegasystems),

Toegewijde ondersteuningsteams, die in staat zijn om op maat gemaakte, deskundige begeleiding te bieden bij CCaaS-strategieën.

Odigo vergroot haar aanwezigheid op de Duitse en de Benelux-markt door samen te werken met DDM Consulting, -welke op de west-Europese markt contact center oplossingen biedt aan grote organisaties.


Dominique Toubin, VP Indirect Sales van Odigo,: “dit partnership sluit volledig aan bij de beslissing die Odigo enige tijd geleden heeft genomen om haar aanwezigheid op de Duitse en Benelux-markt verder te vergroten via een netwerk van zorgvuldig geselecteerde resellers met sterke lokale banden en gevestigde markterkenning”.


DDM Consulting met zijn hoofdkantoor in België en kantoren in Duitsland en Nederland heeft diepgaande expertise van de markt en heeft inmiddels een solide klantenbestand opgebouwd. Sinds 2005 stelt het bedrijf grote ondernemingen in staat om hun klanten optimaal te bedienen en zo toegevoegde waarde te genereren.


Napoleon Theuns, DDM’s CEO: “DDM Consulting heeft al een uitstekend track record in de enterprise CX markt. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze status als CX-partner bij uitstek te versterken, mede dankzij de formidabele integratiemogelijkheden van Odigo met kernapplicaties”.


De samenwerking demonstreert de gedeelde visies en doelstellingen van Odigo en DDM; die van voor relaties systemen voor de best-in-class klantervaring te leveren.


De diensten, producten, ervaringen en expertise van beide bedrijven zijn perfect geschikt voor grote organisaties die talrijke en gevarieerde klantinteracties beheren (zowel voor B2B als B2B2C).


2021 wordt het jaar van de ongeëvenaarde klanttevredenheid!Voor info kunt u contact opnemen met Rijk van Ooijen, Marketing Manager DDM Consulting, via mobiel (+31 6 30634776) of e-mail (rijk@ddmconsulting.eu).

56 keer bekeken