partners

Bij DDM Consulting zijn we van mening dat er niet één contactcenteroplossing is die perfect aansluit bij álle klantcontactcentra. Verschillen in o.a. grootte, complexiteit, bestaande backofficesystemen en budget zorgen ervoor dat ieder KCC uniek is. Dat is de reden dat wij met een ruime selectie leveranciers werken die hier ieder op hun eigen manier invulling aan geven.

 

We denken graag met je mee over de vraag welke oplossing het beste bij jóu past, zonder voorkeur voor een bepaalde leverancier of product.

Telia ACE is een zeer compleet omnichannel platform waarbij gebruik kan worden gemaakt van uiteenlopende functionaliteiten zoals bijvoorbeeld chatbots, callback, e-task en een kennisbank. Gemakkelijk op- en afschalen naarmate het KCC zich ontwikkelt. 

Telia Knowledge is het kennismanagement platform van Telia. Het maakt onderdeel uit van het ACE platform, maar kan ook los aangeschaft worden.

Content Guru’s storm is een gemakkelijke cloudoplossing voor de afhandeling van vragen en problemen, met een uitgebreide, gebruiksvriendelijke interface. Naadloze integratie met externe databases en een verrijking van het bestaande IT-landschap.

Odigo CC is een modulair cloudplatform dat zich richt op klantenservice, verkoop en dienstverlenende processen. Optimaal klantcontact via (video)gesprekken, berichten (op sociale media), e-mail, sms’jes en transacties via het Internet of Things. Optimale integratiemogelijkheden, in het bijzonder met Salesforce.

Genesys Cloud is de gebruiksvriendelijke, all-in-one contactcenteroplossing. Telefonie, e-mail, chat en sociale media in één enkele tool. Minder kosten, hogere verkoopcijfers en automatisering van standaardtaken met Genesys AI.

Genesys Engage is een compleet omnichannel engagement pakket dat grote initiatieven op het gebied van digitale transformatie ondersteunt, zowel on-premise als in de cloud. Voldoet in de meest complexe behoeften, ongeacht de branche of locatie.

Polly.help is een kennisbank die met behulp van artificial intelligence (AI) zowel je medewerkers als bezoekers van je website een volledig functioneel helpcenter biedt in elke gewenste taal. Het resultaat: enorme verbeteringen in efficiëntie en klanttevredenheid. Eenvoudig in gebruik en beheer. Gemakkelijk te integreren.

Chatlayer.ai is een gebruiksvriendelijk platform om voice- en chatbots te bouwen in meer dan 100 talen. “Conversational design” zorgt ervoor dat bots op de juiste manier reageren op de meest uiteenlopende intenties en uitdrukkingen van de klant, óók via WhatsApp.

Cognigy maakt het door middel van conversational AI mogelijk om een chatbot op een natuurlijke manier met je klanten te laten omgaan om hun vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Via elk gewenst kanaal, zowel mondeling als schriftelijk.

Teleopti combineert een optimale personeelsbezetting met een grotere medewerkersbetrokkenheid. Het geeft contactcenters betere inzichten en vergroot hierdoor het aanpassingsvermogen en de prestaties.

Agentvriendelijk en geschikt voor mobiel.

AudioCodes stelt ondernemingen en serviceproviders in staat om “all-IP” spraaknetwerken te bouwen en te runnen, zowel in de cloud als op locatie.

De onderliggende high-definition spraaktechnologie en -producten bieden een hogere kwaliteit en een betere communicatie-ervaring voor de eindgebruiker.

heb je vragen over klantcontactsystemen

of over de integratie daarvan?

neem vrijblijvend contact met ons op.

op de hoogte blijven?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

kantoren

Nederland

Lange Dreef 11-C
4131NJ Vianen NL

T: +31 347 322 551
F: +31 347 322 403
E: info@ddmconsulting.eu

België (HQ)

Campus Blairon 488

2300 Turnhout BE

T: +32 14 40 50 10
F: +32 14 40 50 19
E: info@ddmconsulting.eu

Duitsland

Im Mediapark 5
50670 Köln

T: +49 221 9820 9760
F: +49 221 9820 9769

Niederlassung Stuttgart

Tübinger Strasse 61
70178 Stuttgart

T: +49 711 6648 5040
F: +49 711 6648 5049

E: info@ddmconsulting.eu

volg ons

  • LinkedIn