Stockholm%2520Sweden%2520Panorama_edited

welkom

CX-weeks-hero-image.png
TELIA ACE CUSTOMER EXPERIENCE WEKEN 2021
17-18 & 24-25 MAART

DDM Consulting nodigt je van harte uit voor de Telia ACE Customer Experience Weken. Het ACE platform – vooral bekend in de Scandinavische landen – is een cloudoplossing voor contactcenters die alle functies en functionaliteiten biedt voor het creëren van hoogwaardige klantinteracties. Het maakt inmiddels een paar jaar deel uit van het portfolio waar we als DDM vertrouwen in hebben.

Als onderdeel van de ACE Customer Experience Weken

zullen we – verspreid over twee weken – live webinars van een halfuur vertonen, die voor het gemak plaatsvinden op het tijdstip in de ochtend waarop veel mensen een koffiepauze nemen. De webinars zullen ingaan op uiteenlopende onderwerpen die verband houden met de CX wereld van vandaag én morgen. Van trends en mythes, crisismanagement en best practices, tot selfservice oplossingen en het nieuwste van Telia ACE.

 

De Customer Service Weken zullen plaatsvinden in de 3de en 4de week van maart. Alle sessies worden in het Engels gehouden en zijn gratis. Scroll naar beneden voor een compleet overzicht van onderwerpen, sprekers en tijden. Je vindt er per dag een registratieknop. Schrijf je in voor alle dagen of kies degene die het best bij je past/passen –

het kan en mag allemaal!

INSPIRATIE

NIEUWS

BEST PRACTICE

TRENDS

PROGRAMMA 17 MAART

09:00 - 10:00

“MYTHBUSTING” EN STRATEGIE

 

Door Fredrik Lemming, verkoopdirecteur van Telia’s contactcenteroplossing, en tevens een bekwame en vermakelijke spreker.

 

Fredrik brengt je op de hoogte van de huidige trends en zet de toon voor de CX Weken. Hij zal ook een aantal algemeen aanvaarde “waarheden” in ons vakgebied ter discussie stellen – onjuiste ideeën die ervoor kunnen zorgen dat we de verkeerde kant opgaan als we erin geloven. Is telefonie “dood”? Is de contactmethode waar iemand de voorkeur aan geeft echt een kwestie van generatie? Fredrik zal ook ingaan op de vraag wat er gebeurt als je als bedrijf doet alsof CX staat voor Company Experience.

DE SLEUTEL TOT HET CREЁREN VAN VLOEIENDE GESPREKKEN

 

Door Monika Olsson, specialist op het gebied van klantenservice, contactcenters en WFM, en Mats Lundell, projectmanager en specialistisch adviseur op het gebied van contactcenters.

 

Slimme routering – wat is het, waarom is het belangrijk, wat is van invloed op de keuzes die je maakt en welke effecten hebben ze? Natuurlijk zullen we ook voorbeelden delen van hoe klanten ervoor hebben gekozen om contacten op een bepaalde manier te routeren in verschillende situaties.

SCHRIJF JE HIER IN

PROGRAMMA 18 MAART

09:00 - 10:00

NOODZAAK IS DE MOEDER VAN DE UITVINDING – CREATIVITEIT VANUIT CRISIS

 

Door Jonas Fogelberg, specialist in contactcenter-oplossingen en voormalig commandant van de cryptogroep bij het seinregiment in Enköping in de jaren 80. Naast talloze blaren en liters erwtensoep kreeg hij daar ook een groot inzicht in hoe de wereld werkt, wat het uitgangspunt zal zijn van deze sessie.

 

Jonas zal vertellen hoe Telia samenwerkte met hun klanten om de uitdagingen aan te gaan die zich voordeden tijdens de coronacrisis, en hoe out-of-the-box denken hun belangrijkste strategie werd.

VAN PEN EN PAPIER NAAR TOUCHSCREENS

 

Door Magnus Eckerud, contractmanager bij Telia met daarnaast een bijzonder grote interesse in de digitalisering van analoge werkstromen.

 

Magnus zal vertellen over de oplossingen die ACE biedt voor elektronische ondertekening, omdat alles wat ertoe bijdraagt om een businessproces sneller en soepeler te laten verlopen positief is voor zowel de klant als de leverancier. Het vergroot de tevredenheid en conversiepercentages, en verbetert de traceerbaarheid. Tijdens de sessie deelt Magnus cijfers en best practices.

SCHRIJF JE HIER IN

PROGRAMMA 24 MAART

09:00 - 10:00

WAT GEBEURT ER QUA TECHNOLOGIE – EN WAT BETEKENT HET VOOR JOU?

 

Door Mathias Johansson, Product Development Manager op het gebied van automatisering en AI. Deze sessie sluit aan op die van Fredrik Lemming en gaat in op strategie vanuit een technologisch perspectief.

 

AI en automatisering zullen steeds relevanter worden voor het creëren van goede klantinteracties. Er zijn verschillende technologische trends die belangrijk zijn om in de gaten te houden, zoals de beweging naar “superagenten” en AI voor het uitvoeren van analyses en het verkrijgen van inzicht. Daarnaast zou een sessie over Telia ACE en AI niet compleet zijn zonder een update over de samenwerking met Google.

CONVERSATIONAL AI – TIJD OM IN BEWEGING TE KOMEN

 

Door Beata Nylén, pionier op het gebied van selfservice en AI.

 

Het lijkt erop dat veel bedrijven enthousiast zijn over het feit dat we op weg zijn naar een wereld van selfservice en AI, maar niet goed weten welke acties ze hiervoor moeten ondernemen. Tijdens deze sessie zal Beata ingaan op een aantal vragen die het gemakkelijk maken om strategie om te zetten in concrete stappen richting de doelen van de organisatie.

SCHRIJF JE HIER IN

PROGRAMMA 25 MAART

09:00 - 10:00

TELIA ACE: NIEUW EN VERBETERD - ALWEER!

Door Hans Nahringbauer, product- en ontwikkelingsmanager, en “adoptievader” van Telia ACE.

 

Met elke nieuwe release wordt Telia ACE een krachtiger platform. Hans zal nieuws delen over releases 18, 19 en 20, en functionaliteiten toelichten waar velen op hebben gewacht en die van aanzienlijk strategisch belang zijn. ACE One Widget is hier één van, evenals het nieuwe ACE Recording G2. Daarnaast zal er nieuws zijn over ACE Coach. Met een beetje geluk mag je ook achter de schermen meekijken en met een paar geweldige ACE-ontwikkelaars kennismaken

HOE GEBRUIKEN SCADINAVISCHE ORGANISATIES ACE KNOWLEDGE EN CHATBOT?
ONZE KLANTEN DELEN HUN VERHALEN!

Door Sofie Jakobsson, voormalig AI adviseur die momenteel ACE-klanten bijstaat in het ontwikkelen en innoveren van nieuwe oplossingen voor digitale klantinteracties.

 

“Hoe hebben anderen dit gedaan?” is een hele slimme vraag die we vaak van onze klanten horen. Vooral als het gaat om de implementatie van nieuwe technologie waar nog geen algemeen aanvaarde best practice voor is.

 

Daarom hebben we onze klanten benaderd die al een eind op weg zijn met chatbots en ACE Knowledge, en hebben hun een aantal nieuwsgierige vragen gesteld. Deze klanten, uit verschillende Scandinavische landen, delen hun inzichten met ons over van alles, van het plaatsen van de juiste chatbot op de website tot het geven van interne trainingssessies en het opvolgen van de effecten daarvan.

SCHRIJF JE HIER IN

interesse in wat contactcenteroplossingen

voor jou kunnen betekenen?

neem vrijblijvend contact met ons op.